Hotel À la Ferme

 

Het traditionele familiehotel A la Ferme is prachtig gelegen in het dorpje Sy-Ferrières aan de oevers van de Ourthe, in het hart van de Belgische Ardennen. Het uitmuntende restaurant, met Frans-Belgische keuken, tovert speciaal voor u lekkere, plaatselijke specialiteiten op uw bord. In het najaar staan er bij Hotel A la Ferme op de kaart ook heerlijke wildgerechten.

In onze ruime kamers kunt u genieten van alle modern comfort: telefoon, televisie en badkamer met haardroger. Bovendien kunt u in ons mooie hotel heerlijk zwemmen in een overdekt zwembad en gebruik maken van onze goed uitgeruste fitnesszaal.

Bij Hotel A la Ferme in Sy geniet u van de prachtige Ardennen

Ons heerlijk terras, op het zuiden gericht en gelegen aan de oevers van de Ourthe die door Sy-Ferrières meandert, laat u toe te genieten van een prachtig zicht op het heuvellandschap van de Ardennen. Sy - Ferrières is een schilderachtig gehucht gelegen aan de Ourthe, diep in de Belgische Ardennen, in de Famenne, ten zuiden van Luik en omgeven door bossen, rivieren en weilanden. De prachtige omgeving dompelt de hotelgasten meteen onder in een meer dan aangename atmosfeer. Hier kunt u zich trouwens ook tegoed doen aan een uitstapje per kajak, vissen, klimmen of wandelen. U kunt de omgeving rondom Sy-Ferrières verkennen en Durbuy bezoeken, of het Formule 1 circuit van Spa – Francorchamps. Of misschien wilt u gewoon genieten van een lekker glaasje of een traditionele maaltijd gebruiken.

Lucy en Marc Lambertz-Michel en het ervaren en vriendelijke personeel doen er alles aan om het tijdens uw verblijf in Sy-Ferrières naar de zin te maken.

le restaurant est ouvert le vendredi midi et soir,

le samedi  midi et soir et le dimanche midi (ouvert  la veille de jour férié et jour fériés )

Bekijk de sluitingsdagen van ons hotel